România a fost vizitată de doamna Nam-Hee Kim, activist pentru pace, Președintele Asociației “Nanyuma Keita”. Acesta a fost însoțită de către președintele onorific al Federației Mondiale a Asociațiilor, Cluburilor și Centrelor pentru UNESCO domnul George Christophides.

Asociația “Nanyuma Keita” este un ONG internațional înființat în vederea desfășurării unei mișcări la nivel mondial pentru promovarea drepturilor omului – în special a femeilor și copiilor – a cooperării internaționale active și prosperității globale, cu motto-ul „Inima unei mame este speranță”.

Întălirea cu reprezentații UNESCO din Romania a avut loc la Sediul Comisiei Naționale pentru UNESCO.În cadrul întâlnirii, am discutat despre sistemul UNESCO din România, rolul, activitatea și proiectele principale ale Comisiei Naționale a României pentru UNESCO, precum și despre activitățile cluburilor, centrelor și asociațiilor pentru UNESCO din România.

Doamna Kim a fost primită de către Doamna Daniela Popescu, expert al Subcomisiei Programe Interdisciplinare a Comisiei Naționale Române pentru UNESCO, Președinte EFUCA, Președinte Club Alumnus pentru UNESCO, doamna Virginia Meheș președintă FRACCU și Iris Constantin, expert al Subcomisiei Comunicare și Informare.