16-18 decembrie 2014
MINSK – 25 de ani de la infiintarea Federatiei Asociatiiilor pentru UNESCO din Belarus.

          16-18 decembrie 2014

In perioada 16-18 Decembrie 2014,  s- a tinut la Minsk, Republica Belarus, Forumul International al Cluburilor pentru UNESCO ” Opportunities for everyone” in cadrul caruia s- au sarbatorit  25 de ani de la infiintarea Federatiei Asociatiiilor pentru UNESCO din Belarus.
Forumul a avut ca partener Ministerul Afecerilor Externe din Republica Belarus.
 
La acest mare eveniment au participat 200 experți, reprezentati din Romania, Federatia Rusa, Suedia, Lituania si  Belarus, precum si o delegatie a Federatiei Europene a Cluburilor, Centrelor si Asociatiilor pentru UNESCO (EFUCA):
dr. Daniela Popescu, presedinta Federatiei si a Clubului Alumnus si directorul general al Biroului  EFUCA, dna Elena Corciu, coordonatorul proiectului de Parteneriat din 2014 intre Clubul Alumnus si Federatia din Belarus.
Mentionam faptul ca dezvoltam o relatie de colaborare intre Alumnus Club pentru UNESCO si Federatia Asociatiiilor pentru UNESCO din Belarus de peste 10 ani.
 
Forumul International, a carui agenda a cuprins  intalniri oficiale si neoficiale de inalt nivel (redam mai jos programul evenimentului)  a fost un mare succes, concretizat in strangerea  relatiilor de prietenie si colaborare intre participantii la FORUM si s- a incheiat cu un spectacol aniversar in cadrul caruia s- au acordat participantilor de catre Federatia din Belarus  diplome  si medalia Jubileum- 25 de ani de activitate.
 
minsk 2014 11